Alexander's academy

Welcome to Alexander's academy.We hope you enjoy your visite.

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Group staff
Ultimele subiecte
» I think I wanna Marry you <3
Sam Ian 28, 2012 11:28 am Scris de Yseult A. Aislinne.

» My love is your love , your love is mine !
Vin Ian 27, 2012 5:25 pm Scris de Yseult A. Aislinne.

» Jordan Campbell
Vin Ian 27, 2012 11:35 am Scris de Yseult A. Aislinne.

» Yseult A. Aislinne.
Joi Ian 26, 2012 8:23 pm Scris de Yseult A. Aislinne.

» Give me your kiss , save me from the hell ...
Joi Ian 26, 2012 7:11 pm Scris de Katherine Pierce .

» Leapşa
Mier Ian 25, 2012 8:43 pm Scris de Julianna Brittany Clarke

» Alexunder von Diehard
Mier Ian 25, 2012 3:01 pm Scris de Katherine Pierce .

» Julianna Brittany Clarke
Mier Ian 25, 2012 2:58 pm Scris de Katherine Pierce .

» Anul de studiu
Mar Ian 24, 2012 8:08 pm Scris de Julianna Brittany Clarke

Legenda

Impartiti | 

My love is your love , your love is mine !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
Yseult A. Aislinne.

Data de inscriere: 26/01/2012

MesajSubiect: Re: My love is your love , your love is mine !   Vin Ian 27, 2012 3:42 pm

-Dacă nu-mi spui tu nu întreb. Nu-mi place să întreb, plus că nici nu ştiu ce, spuse şi tresări când o ridică în braţe. Se prinse de gâtul lui, lipindu-şi trupul de-al acestuia şi înghiţi în sec, bufnind-o râsul când îl auzi. Clipi într-un mod inocent din gene, deşi nu era deloc aşa. Ne udăm împreună? întrebă şi începu să râdă ceva mai tare. Se lăsă puţin într-o parte, luând apă în pumn şi-l stropi chicotind.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Jordan Campbell

MesajSubiect: Re: My love is your love , your love is mine !   Vin Ian 27, 2012 3:47 pm

Am inceput sa rad cand fata ma stropise . Am invatit`o pe fata , dezechilibrandu`ma apoi si cazand in apa ce era pana putin mai sus de genunchi , Ash ramanand in bratele mele .
- Asta inseamna razboi ? am intrebat eu privind`o diabolic . Maieul fetei i se lipise de corp , facandu`ma sa`mi musc incet buza inferioara .
Sus In jos
Yseult A. Aislinne.

MesajSubiect: Re: My love is your love , your love is mine !   Vin Ian 27, 2012 3:57 pm

Ţipă râzând când acesta căzu în genunchi şi-şi lăsă capul pe spate, părul ei atingând apa. Geaca îi căzu pe umeri, descoperindu-i maieul roşu ce se lipi de trup. Îl privi în ochi şi zâmbi provocator în colţul gurii.
-Tu eşti cavalerul în armură strălucitoare care a plecat la luptă, Jo? întrebă pe un ton jucăuş şi-l stropi din nou. Se ridică uşor în braţele lui, ajungând să se lipească mai mult de acesta şi roşi, muşcându-şi buzele. Îl privi în ochi înghiţind în sec.
Sus In jos
Jordan Campbell

MesajSubiect: Re: My love is your love , your love is mine !   Vin Ian 27, 2012 4:06 pm

- Iar tu esti printesa a carui dulce sarut il castig ? am intrebat`o privindu`i ochii de o nuanta frumoasa verde-albastruie . Mi-am lasat privirea in jos , spre buzele sale inca rosiatice , in ciuda contactului cu apa . Am lipit`o de corpul meu , tinand`o in bratele mele .
Sus In jos
Yseult A. Aislinne.

MesajSubiect: Re: My love is your love , your love is mine !   Vin Ian 27, 2012 4:17 pm

În înconjură talia cu picioarele, ţinându-se de gâtul lui.
-Cine ştie. Dacă nu există altă prinţesă, poate, spuse şi clipi des din gene, trecându-şi degetele prin părul lui. Ce zici de-o baie? Era vorba că ne udăm, îl împinse ea cu umărul şi râse. Se dezlipi de el, ridicându-se din braţele lui şi îşi dădu geaca şi blugii jos, rămânând în boxeri şi maieu, apoi intră mai mult în apă. Îl stropi râzând.
Sus In jos
Jordan Campbell

MesajSubiect: Re: My love is your love , your love is mine !   Vin Ian 27, 2012 4:49 pm

Mi`am dat jos repede camasa ce o purtam si am intrat in apa , udand`o pe fata . Am inceput sa o stropesc , razand . Soarele apunea , o prima stea facandusi deja aparitia . Am prins`o apoi pe fata , iarasi in bratele mele , tinand`o la trei centimetri deasupra apei .
- Esti cuminte sau vrei sa gusti apa ? am intrebat`o razand apoi incet .
Sus In jos
Yseult A. Aislinne.

MesajSubiect: Re: My love is your love , your love is mine !   Vin Ian 27, 2012 5:25 pm

Se prinse de gâtul lui, având chipul la câţiva centimetri de-al acestuia. Îl privi în ochi, simţindu-şi obrajii calzi.
-Vrei să faci baie, scumpule? întrebă rânjind provocator şi îi trase chipul mai aproape. Râse uşor, şi îşi trecu încet degetele peste gâtul lui, coborând lent pe pieptul gol. Nu-şi luă nicio clipă ochii de la el, având în continuare acel zâmbet pe chip.
Sus In jos

My love is your love , your love is mine !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Subiecte similare

-
» ASDFGHJKL/Love <3
» Love is just a history that they may prove
» Stay in love with my sorrow
» FanFiction-Love Story(Naruto Fic)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Alexander's academy :: Înafara oraşului :: Plaja-