| | | My love is your love , your love is mine ! | |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
Yseult A. Aislinne.

| Subiect: Re: My love is your love , your love is mine ! Vin Ian 27, 2012 3:42 pm | |
| -Dacă nu-mi spui tu nu întreb. Nu-mi place să întreb, plus că nici nu ştiu ce, spuse şi tresări când o ridică în braţe. Se prinse de gâtul lui, lipindu-şi trupul de-al acestuia şi înghiţi în sec, bufnind-o râsul când îl auzi. Clipi într-un mod inocent din gene, deşi nu era deloc aşa. Ne udăm împreună? întrebă şi începu să râdă ceva mai tare. Se lăsă puţin într-o parte, luând apă în pumn şi-l stropi chicotind. |
|  | | Jordan Campbell

| Subiect: Re: My love is your love , your love is mine ! Vin Ian 27, 2012 3:47 pm | |
| Am inceput sa rad cand fata ma stropise . Am invatit`o pe fata , dezechilibrandu`ma apoi si cazand in apa ce era pana putin mai sus de genunchi , Ash ramanand in bratele mele . - Asta inseamna razboi ? am intrebat eu privind`o diabolic . Maieul fetei i se lipise de corp , facandu`ma sa`mi musc incet buza inferioara .
|
|  | | Yseult A. Aislinne.

| Subiect: Re: My love is your love , your love is mine ! Vin Ian 27, 2012 3:57 pm | |
| Ţipă râzând când acesta căzu în genunchi şi-şi lăsă capul pe spate, părul ei atingând apa. Geaca îi căzu pe umeri, descoperindu-i maieul roşu ce se lipi de trup. Îl privi în ochi şi zâmbi provocator în colţul gurii. -Tu eşti cavalerul în armură strălucitoare care a plecat la luptă, Jo? întrebă pe un ton jucăuş şi-l stropi din nou. Se ridică uşor în braţele lui, ajungând să se lipească mai mult de acesta şi roşi, muşcându-şi buzele. Îl privi în ochi înghiţind în sec. |
|  | | Jordan Campbell

| Subiect: Re: My love is your love , your love is mine ! Vin Ian 27, 2012 4:06 pm | |
| - Iar tu esti printesa a carui dulce sarut il castig ? am intrebat`o privindu`i ochii de o nuanta frumoasa verde-albastruie . Mi-am lasat privirea in jos , spre buzele sale inca rosiatice , in ciuda contactului cu apa . Am lipit`o de corpul meu , tinand`o in bratele mele .
|

| Subiect: Re: My love is your love , your love is mine ! Vin Ian 27, 2012 4:17 pm | |
| În înconjură talia cu picioarele, ţinându-se de gâtul lui. -Cine ştie. Dacă nu există altă prinţesă, poate, spuse şi clipi des din gene, trecându-şi degetele prin părul lui. Ce zici de-o baie? Era vorba că ne udăm, îl împinse ea cu umărul şi râse. Se dezlipi de el, ridicându-se din braţele lui şi îşi dădu geaca şi blugii jos, rămânând în boxeri şi maieu, apoi intră mai mult în apă. Îl stropi râzând. |
|  | | Jordan Campbell

| Subiect: Re: My love is your love , your love is mine ! Vin Ian 27, 2012 4:49 pm | |
| Mi`am dat jos repede camasa ce o purtam si am intrat in apa , udand`o pe fata . Am inceput sa o stropesc , razand . Soarele apunea , o prima stea facandusi deja aparitia . Am prins`o apoi pe fata , iarasi in bratele mele , tinand`o la trei centimetri deasupra apei . - Esti cuminte sau vrei sa gusti apa ? am intrebat`o razand apoi incet . |

| Subiect: Re: My love is your love , your love is mine ! Vin Ian 27, 2012 5:25 pm | |
| Se prinse de gâtul lui, având chipul la câţiva centimetri de-al acestuia. Îl privi în ochi, simţindu-şi obrajii calzi. -Vrei să faci baie, scumpule? întrebă rânjind provocator şi îi trase chipul mai aproape. Râse uşor, şi îşi trecu încet degetele peste gâtul lui, coborând lent pe pieptul gol. Nu-şi luă nicio clipă ochii de la el, având în continuare acel zâmbet pe chip. |
|  | | | | My love is your love , your love is mine ! | |
|
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |